#1

Truth that Cannot Be Cover - Bersih 2.0 09/07/2011

>> Isnin, Julai 11, 2011

Read more...

NAJIB KATA UMNO TAK TAKUT BERSIH, NAJIB TAKUT......

>> Ahad, Julai 10, 2011

sudah diketahui umum bahawa suami najib  ialah rosmah.  Najib dalam respon terhadap perhimpunan BERSIH mengatakan bahawa UMNO tak takut pada perhimpunan BERSIH.  Najib hanya takut pada rosmah. hehehehe dah lama berkuasa maka UMNO rasa takut nak kalah.  Enak berkuasa sehingga kuasa dah rasa macam hartanyya.

Read more...

LIPUTAN AL-JAZEERA DI HIMPUNAN AMAN BERSIH 2.0

Read more...

JADI LE POLIS NEGARA MAJU

>> Rabu, Julai 06, 2011

Malaysia mahu maju tapi poisnya macamana?  Macamana polis negara maju? Jaga keselamatan orang awam.  Berhimpun adalah acara rakyat.  Saiz perhimpunan terpulang.  Ada berskala besar, ada juga kecil.  Namun polis negara maju tetap menjaga keselamatan orang yang berdemo.

Ambil negara Indinesia.  Saiz rakyatnya yang berdemo adalah besar mencecah jutaan manusia. Bia hari nak berdemo maka polis akan buat pengumuman dalam TVRI jalan untuk kendraan awam lalu bagi mengelak kesesakan.MALAYSIA BOLEH KE DAPAT MACAM NI?  Polis Malaysia buat road block lagi dan menasihat pemandu jangan ke KL.   MALU LE MALAYSIA.  NAK BANDING DENGAN INDONESIA PUN TAK SAMPAI.  NAK BANDING DENGAN POLIS AMERIKA?  JAUH BEZA ANTARA LAGIT DAN BUMI/

Read more...

HIMPUNAN BERSIH DITERUSKAN ATAU TERIMA TUNTUTAN BERSIH

>> Selasa, Julai 05, 2011

Heboh kini isu himpunan bersih. Penjuan baju kuning - polis tangkap.  Entah apa salah warna kuning.  Salah raja dan sultan yang memakai warna kuning?  Salahkah rumah sukan warna kuning?  Salahkah kereta warna kuning?  Salahkah gigi kuning?  Salahkah demam kuning?  JENIS APAKAH KEGILAAN INI?

Jika tak mahu perhimpunan BERSIH terima tuntutan BERSIH.  Kita seru kepada SPR sila terima penggunaan da'wat kekal.  Jgn dolak dalik.  Malu le ke INDONESIA.  INDONESIA pun pakai da'wat kekal.  APA BEBAL PUNYA SPR?

SELAGI SPR TAK NAK TERIMA TUNTUTAN, JOM KE BERSIH!!!!!!!!

Read more...

PILIHANRAYA BERSIH- KENAPA KERAJAAN TAKUT?

>> Ahad, Julai 03, 2011

Tuntutan bersih jelas iaitu

1)  mahu p/raya bersih
2)  guna dakwat kekal
3)  bersih nama daftar mengundi
4)  undi pos dhapuskan

SPR mestilah terima cadangan ini.  Kalau SPR terima maka tak perlu kepada himpunan bersih.  Kenapa tolak? tidak lain kerana nak mempertahan BN dan menjaga UMNO.

JOM KE HIMPUNAN BERSIH

Read more...

TAK ADANYA OSAMA BEN LADEN DI MALAYSIA

>> Jumaat, Jun 17, 2011

karikatur biadap utusan malaysia menghina hukum Allah mesti dikutuk sekeras-kerasnya.  Kebiadapan ini sudah tidak ada taranya.  Pelukis karikatur sudah termasuk golongan kafir yang dihuban Allah kedalam neraka.  Bertaubatlah.


Penghinaan in sangat jelas.  Hancurlah UMNO.

Read more...

KALUTNYA PEMIKIRAN UMNO

>> Khamis, Jun 16, 2011

ada pemimpin UMNO berfikir bahawa UMNO yang sudah memerintah negara lebih 50 tahun masih gagal inikan pula PAS.  Corak berfikir yang tidak mahu kepada perubahan.  Yang tersiratnya dari pemikiran ini ialah biarlah UMNO memerintah Malaysia hingga qyamat

Maka dianjurkan ntuk berubah.  Kemungkaran dan kejahatan ini akan seorang tajdid akan merubahnya.UMNO sudah nazak dan hampir maut.  Berubahlah.

Read more...

Arkib Blog

Biodata

Foto saya
Pembimbing Madrasah Kuliah Dhuha Malaysia yang ditubuhkan oleh Pertubuhan Pendokong SAR Perak(PPSR) dan Teras Pengupayaan Melayu Cawangan Perak. Berkelulusan Sarjanamuda Sains dan Pendidikan (Pengajian Islam) UTM

Teman Seperjuangan

Teman Seperjuangan

  © Blog Ustaz Wan Ahmad Tarmizi telah direalisasikan pada 19 Feb 2010 © All Rights Reserved 2010

Back to TOP