PERINGATAN kepada PARA PENGUNDI PRU-14 di SELURUH NEGARA. TOLAK BN !!!

PERINGATAN kepada PARA PENGUNDI  PRU-14 di SELURUH NEGARA. TOLAK BN !!!

PR ATAU BN YANG AKAN MEMERINTAH SARAWAK?

>> Sabtu, April 16, 2011

Esok adalah hari mengundi untuk PRN Sarawak.  Siapakah yang akan memerintah Sarawak? Ya Allah berilah peluang kepada PAS dan PR untuk memerintah Sarawak. Gantikan BN Sarawak kepada PAS dan PR

Read more...

PRN SARAWAK - PR MENDAHULUI, BN BELUM NAMAKAN KETUA MENTERI

>> Selasa, April 12, 2011

KUASA RAKYAT KUASA KERAMAT - Inilah yang ditunjukkan oleh rakyat Sarawak.  Walaupun Taib Mahmud menggunakan jentera jin dalam pilihanraya Sarawak, namun ini tidak menakutkan rakyat Sarawak.  PR mendahului BN melalui pengumuman bakal Ketua Menteri Sarawak sekiranya PR memerintah negeri.  Ini satu anjakan dalam konteks politik Sarawak.  BN termengah-mengah memujuk Taib Mahmud untuk mengundur diri. Namun Taib mahmud tidak mempedulikannya.  Malahan dengan angkuh pula Taib Mahmud kata "beliau bertanding adalah untuk mengekalkan kestabilan".  Taib Mahmud sudah tidak diperlulan dalam politik Sarawak.

Adalah lebih malang kedua PM, TPM terpaksa berkampung di Sarawak untuk meyakinkan rakyat Sarawak menyokong BN.  Lagi menambah kemarahan BN video seks yang melibatkan parti pembangkang direkacipta oleh BN tidak mendapat sambutan rakyat.

Perubahan Sarawak akan merubah sekali lagi lanskap politik negara.  Perubahan di peringkat Sarawak akan menjadi nadi perubahan di seluruh negara termasuk Semenanjung Malaysia.

Kepada Rakyat Sarawak buatlah perubahan untuk kebaikan negara

Read more...

Arkib Blog

Biodata

Foto Saya
Pembimbing Madrasah Kuliah Dhuha Malaysia yang ditubuhkan oleh Pertubuhan Pendokong SAR Perak(PPSR) dan Teras Pengupayaan Melayu Cawangan Perak. Berkelulusan Sarjanamuda Sains dan Pendidikan (Pengajian Islam) UTM

Teman Seperjuangan

Teman Seperjuangan

  © Blog Ustaz Wan Ahmad Tarmizi telah direalisasikan pada 19 Feb 2010 © All Rights Reserved 2010

Back to TOP