PERINGATAN kepada PARA PENGUNDI PRU-14 di SELURUH NEGARA. TOLAK BN !!!

PERINGATAN kepada PARA PENGUNDI  PRU-14 di SELURUH NEGARA. TOLAK BN !!!

TUBUH SURUHANJAYA DIRAJA KES KEMATIAN AHMAD SARBINI -CEGAH KEZALIMAN

>> Jumaat, April 08, 2011

AHMAD SARBINI mati dalam keadaan penuh tanda tanya.  SPRM mestilah bertanggungjawab terhadap kematian ini.  Teoh sesudah sekian lama di siasat dalam mahkamah akhirnya mahkamah memutuskan bahawa mendiang Teoh mati dengan tak tahu puncanya.  Akhirnya keluarga menuntut penubuhan Suruhanjaya Di Raja.  Baru tahu siapa dia yang tengok blue film dan macam-macam lagi.  Dalam mahkamah tak keluar pun.

Untuk AHMAD SARBINI rakyat tuntut kerajaan tubuh terus Suruhanjaya Di Raja.  Kerajaan jangan buang masa dengan membuat siasatan melalui mahkamah.  Ini merugikan masa.  Terus tubuh Suruhanjaya Diraja untuk mendapat keadilan yang benar.

UMNO HAMCUR.  UMNO PENYEBAB KEPADA KEMATIAN BANYAK ORANG.  MANA USTAZ DAN USTAZAH UMNO, SOKONG LAGI KE?

Read more...

MEDIA CETAK DAN MEDIA ELEKTRONIK UMNO - GILA BABI DAN HARAMJADAH

>> Selasa, April 05, 2011

Hari ini hampir semua akhbar milik UMNO keluarkan gambar video seks lucah.  Perbuatan ini belum pernah dibuat sebelum ini.  Hatta kepada kes seks para pemimpin UMNO yang sebelum ini pun tidak ditayangkan dalam media elektronik dan media cetak.  Tapi kali ini video seks lucah ini disiarkan.

Ini adalah kerakusan UMNO untuk mematikan kerier politik DSAI.  Adalah disimpulkan bahawa perbuatan mengedar video seks lucah ini adalah perbuatan

GILA BABI

Perbuatan UMNO mengedar video seks ini adalah haram.  Jenuh ibu bapa nak jawab.  Anak tanya ini gambar apa ayah? Celaka punya UMNO.  Perbuatan mengedar video seks dan memapar gambar lucah di dada akhbar adalah haram maka di gelarlah perbuatan itu 

HARAMJADAH

Semoga Malaysia dijauhi laknat daripada Allah

MANA USTAZ-USTAZ DAN USTAZAH-USTAZAH YANG SOKONG UMNO.  Bertaubatlah dan kembalilah kepada Allah.

Read more...

UMNO PERDAGANG PERBUATAN UMAT NABI LUT - HAMPIRI BALA ALLAH

UMNO sedang menempah bala untuk seluruh negara.  Polis menyatakan bahawa video adalah tulen,  Tiga Datuk T terus dipelihara oleh kerajaan walaupun bertentangan dengan undang-undang.  Laporan polis akan dihantar kepada peguam negara dan DSAI akan di dakwa.

Ada pihak telah menyebarkan video ini di internet.  Perbuatan selak kain terus menjadi agenda.  Apakah yang telah Allah turunkan bala kepada umat Nabi Lut?  Allah Taala menterbalikkan bumi umat Nabi Lut.  Hingga kini kesan terus ada. Antara kesannya ialah Laut Mati.  Tabi'i laut Mati ialah tempat yang terbalik.  Air sepatutnya manusia tenggelam didalamnya tetapi di lau mati tidak.  Inilah bala daripada Allah.

Apakah perkara ini yang UMNO hendak?

Read more...

Arkib Blog

Biodata

Foto Saya
Pembimbing Madrasah Kuliah Dhuha Malaysia yang ditubuhkan oleh Pertubuhan Pendokong SAR Perak(PPSR) dan Teras Pengupayaan Melayu Cawangan Perak. Berkelulusan Sarjanamuda Sains dan Pendidikan (Pengajian Islam) UTM

Teman Seperjuangan

Teman Seperjuangan

  © Blog Ustaz Wan Ahmad Tarmizi telah direalisasikan pada 19 Feb 2010 © All Rights Reserved 2010

Back to TOP